Birey ve Toplum Ruh Sağlığında İz Derneği

Toplum Ruh Sağlığı Sempozyum

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”deneme-menu”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Derneğimiz  farklı kurumlar ile işbirliği içerisinde iki yılda bir Toplum Ruh Sağlığı Sempozyumu düzenlemektedir.

Toplum Ruh Sağlığı Sempozyum dizisi Toplum Ruh Sağlığı (TRS) kavramını farklı boyutlarıyla ele alarak tanımlamak, TRS alanında koruyucu ve tedavi edici hizmet üretim modellerine ek olarak TRS’yi geliştirici  yaklaşımları tartışmak ve bu alanda uygulamalı ve kanıta dayalı çalışmalar yapan farklı aktörler arasındaki işbirliklerine dair ulusal ve uluslararası iyi uygulama örneklerini değerlendirmek  amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Sempozyum süresince işbirliği yaptığımız kurumlar aşağıda listelenmiştir.

Koç Üniversitesi Hastanesi, Koç Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Acıbadem Üniversitesi, Harvard Üniversitesi Boston Çocuk Hastanesi

Toplum Ruh Sağlığı Sempozyum duyurularına Bir İZ Derneği sosyal medya kanallarından ulaşabilir, bilgi@birizdernegi.org adresine e-posta ile başvurarak e-bülten listesine kaydolabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]