Birey ve Toplum Ruh Sağlığında İz Derneği

Toplum Ruh Sağlığı Çalıştay

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”deneme-menu”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Derneğimiz İstanbul, Acıbadem ve Koç Üniversitesi işbirliği’nde her iki yılda bir Toplum Ruh Sağlığı çalıştayı düzenlemektedir.

2018 yılındaki çalıştayımızı, 14-15 Aralık’ta, derneğimizin kolaylaştırıcılığında İstanbul Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri işbirliğinde Colombia University Studio X ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

Teması “Delişim” olan 2018 çalıştayımızda, çalıştay katılımcılarıyla birlikte şehir, mekan ve ruh sağlığı ilişkisini masaya yatırdık. Yaşadığımız şehirlerin ve içinde anılar biriktirdiğimiz mekanların iyilik halimize etkilerini etnografik gözlemler aracılığı ile tespit edip, birlikte çözüm önerileri geliştirmenin yollarını aradık.

Toplum Ruh Sağlığı Çalıştay duyurularına Bir İZ Derneği sosyal medya kanallarından ulaşabilir, bilgi@birizdernegi.org adresine e-posta ile başvurarak e-bülten listesine kaydolabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”14180″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]